Pieksämäen Seudun Sydänyhdistys ry

Yhdistyksemme tarjoaa tietoa, tukea ja monipuolista toimintaa sydänsairastuneille, heidän läheisilleen sekä kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!  Teemme työtä sen eteen, että kukaan sydänsairastunut ei jäisi yksin sairautensa kanssa ja että yhä harvempi sairastuisi sydänsairauksiin. Järjestämme monipuolista toimintaa paikallisesti.

Sydänkerho

Sydänkerhoon kokoonnutaan kerran kuukaudessa syyskuusta alkaen ja huhtikuulle saakka. Yhdessä nautitun kahvin jälkeen kuullaan asiaa ajankohtaisesta sydänterveyden liittyvästä teemasta. Kerho voi sisältää keskustelua, taukojumppaa, tiedotusta ajankohtaisasioista. Touko-elokuulla tapahtumat ovat paljolti ulkona ja retkimuotoisia eri teemoilla.

Kerho on kaikille avoin tilaisuus.

Matkat

Sydänterveyteen positiivisesti vaikuttaa yhdessäolo ja erilaiset harrasteet. Yksi mukava muoto on matkustaminen. Yhdistys tekee matkoja ja retkiä  lähelle ja kauas. Yksittäiset matkat löytyvät tapahtumaluettelosta, tällä sivulla informaatiota yleisistä matkoihin liittyvistä asioista.

Sydänkahvila

Sydänkahvila on tietotupa sydänterveyden edistämisestä. Sydänkahvilatoiminta voi jalkautua kylille ja yhdistyksiin. Sen avulla voidaan tuoda sydänmerkkituotteita esittelevä, rasva-,suola-, ja sokeripitoisuuksia vertaileva elintarvikenäyttely esille. Sydänkahvila voi sisältää terveysmittauksia ja terveysneuvontaa sekä esim. tunne pulssisi-ohjauksen.

Jos haluat yhdistyksesi tilaisuuteen Sydänkahvilan ota yhteyttä Sydänyhdistykseen.

Liikunta

Sydänyhdistys järjestää erilaisia liikunnallisia tapahtumia luonnossa, luontokuntosali-liikuntaa, käyttäen myös esteettömiä reittejä.

Järjestämme tarvittaessa ohjattua vesi-tai sisäliikuntaa.

8DC20B9E-7294-404A-B279-9723AC5FF736.png

Yhteystiedot

Nimi: Maritta Hämäläinen, puheenjohtaja

Osoite: Yhdistyksellä ei ole erillistä toimistoa

Puhelin: 0445741228

Email: pieksamaki@sydan.fi

Nettisivut: https://sydan.fi/pieksamaenseutu

Facebook: https://www.facebook.com/pieksamaenseudunsydanyhdistys

Instagram:

Twitter:

Toimintaluokat

Terveys- ja potilasyhdistykset, Vertaistukiryhmät

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, eläkeläiset, järjestötoimijat, jäsenet, kaikille, kokemusasiantuntijat, läheiset ja omaiset, pitkäaikaissairaat, työssäkäyvät, työttömät

Ikäryhmä

Kaiken ikäiset

Kunta

Pieksämäki

Ota yhteyttä tai vinkkaa eteenpäin

Lähetä viesti yhdistykselle/yhteisölle

Viesti järjestäjälle

Pyydä yhteydenottoa tai jaa tietoa

Yhteydenottopyyntö

Keneen otetaan yhteyttä

Yhteydenoton pyytäjä (jos ei henkilö itse)

Lähetä sivun linkki sähköpostilla

Jos haluat ylläpitää tai lisätä tietoja