Mikkelin Maanpuolustusnaiset ry

Mikkelin Maanpuolustusnaiset ry on itsenäinen, puolueisiin sitoutumaton, naisten vapaaehtoinen maanpuolustusjärjestö. Yhdistys on perustettu vuonna 1956 ja on yksi Maanpuolustusnaisten Liitto ry:n jäsenyhdistyksistä. Jäseniä meillä on noin 70.

Tavoitteenamme on lisätä naisten maanpuolustustahtoa ja vahvistaa jäsenten henkistä ja fyysistä kuntoa. Osallistumme liiton Kimpassa -liikuntakampanjaan järjestämällä erilaisia liikuntatapahtumia ja -retkiä. Järjestämme omia jäseniltoja, käymme teatterissa tai konserteissa. 

Yhdistys edistää turvallisuus- ja varautumistaitojen koulutusta ja kannustaa naisia kouluttautumaan arjen häiriötilanteisiin ja poikkeusolojen tehtäviin. Osallistumme aktiivisesti Naisten Valmiusliiton järjestämien NASTA -harjoitusten kursseille sekä paikallisesti Etelä-Savon alueneuvottelukunnan ja Maanpuolustuskoulutuksen kursseille ja organisaatioon. Tiedotamme aktiivisesti koulutustapahtumista.

Yhdistys on vahvasti mukana Mikkelin seudun vapaaehtoisessa maanpuolustustoiminnassa,  mm. toimimme rastihenkilöinä Kesäyön marssilla ja tarjoilemme glögia Varuskunnan joulutulilla.

Tervetuloa mukaan, iloisessa joukossamme on tilaa jokaiselle! Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme sähköpostilla tai puhelimitse. Jäsenhakemuksen voit lähettää täältä  https://maanpuolustusnaistenliitto.fi/tule-mukaan/

 

merkki_rgb.jpg

Yhteystiedot

Nimi: Anu Metsäkallio, puheenjohtaja

Osoite:

Puhelin: 0405834580

Email: mikkelinmaanpuolustusnaiset@gmail.com

Nettisivut: https://maanpuolustusnaistenliitto.fi/etelasavonpiiri/mikkelin-maanpuolustusnaiset-ry/

Facebook: https://www.facebook.com/mikkelinmaanpuolustusnaiset

Instagram:

Twitter:

Toimintaluokat

Harrastukset ja vapaa-aika, Koulutus, Kulttuuri, Luonto, Luonto, ympäristö ja eläimet, Naisyhdistykset, Urheilu ja liikunta

Kohderyhmä

naiset

Ikäryhmä

Nuoret aikuiset (18-29 v), Aikuiset (30-62 v), Ikäihmiset (63-79 v), Kaiken ikäiset

Kunta

Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Puumala

Ota yhteyttä tai vinkkaa eteenpäin

Lähetä viesti yhdistykselle/yhteisölle

Viesti järjestäjälle

Pyydä yhteydenottoa tai jaa tietoa

Yhteydenottopyyntö

Keneen otetaan yhteyttä

Yhteydenoton pyytäjä (jos ei henkilö itse)

Lähetä sivun linkki sähköpostilla

Jos haluat ylläpitää tai lisätä tietoja