Liikenneturva

Liikenneturvan Mikkelin toimipiste tarjoaa apua liikenneturvallisuuteen ja liikennekasvatukseen liittyvissä asioissa Etelä-Savon maakunnan alueella. Olemme apuna ja tukena esimerkiksi silloin, kun mietit..

  • kenet saisin puhumaan esim. lasten turvallisesta kuljettamisesta tai liikennesäännöistä kunnan toritapahtumaan, työyhteisön palaveriin tai koulutustilaisuuteen? 
  • miten ottaisin esille turvallisen mopoilun tai yleensäkin turvallisen liikkumisen nuorten kanssa?
  • miten puhua ikääntyneille ajokunnosta, ajokorttiin liittyvistä asioista ja turvallisesta liikkumisesta yleensäkin?
  • löytyisikö taho, joka kertaisi kanssamme muuttuneet liikennesäännöt tai miettisi turvallisen liikkumisen toimintatapoja meidän työyhteisössämme, eläkeläiskerhossa tai harrastusporukassa? 
  • kenet saisin vierailulle meidän koulullemme, vanhempainiltaan tai työpaikan koulutuspäivään?
  • olisiko jo jotain valmista materiaalia (printti/verkko), liikenneturvallisuusteemaisia toimintaideoita tai virtuaalisia oppimisympäristöjä opetustyöhön sekä minulle itselleni?

 

Liikenneturva on julkisoikeudellinen yhdistys, joka toimii valtakunnallisena vapaaehtoisen liikenneturvallisuustyön keskusjärjestönä edistäen tieliikenteen turvallisuutta vaikuttamalla ihmisten liikennekäyttäytymiseen ja liikennekulttuuriin. Liikenneturvan toiminta perustuu lakiin (Laki Liikenneturvasta N:o 278/2003) ja toiminnan perustana on elinikäinen liikennekasvatus ja rahoituksen toimintaamme saamme valtionavusta. Emme siis myy mitään verkkosivuillamme emmekä puhelimitse.

Helsingissä sijaitsevan keskustoimiston lisäksi meillä on 12 aluetoimipistettä eri puolella Suomea. Yksi aluetoimipisteistä sijaitsee Mikkelissä ja toimipisteen vastuualueena on Etelä-Savon maakunta.

Elinikäinen liikennekasvatus konkretisoituu käytäntöön ja jokaista tiellä liikkujaa koskettavaksi kuntien, viranomaisten, oppilaitosten, järjestöjen sekä eri aloilta olevien yhteistyötahojen kanssa järjestetyissä tapahtumissa ja teematuokioissa eri puolilla maakuntaa sekä neuvoloiden, päiväkotien, koulujen ja oppilaitosten, nuorisotoimen sekä työsuojeluhenkilöiden ja iäkkäiden kanssa toimivien koulutuksissa.

Koulutustarjonta mahdollistaa koulutuksia myös koululaisautonkuljettajille, yritysten työntekijöille, toimittajille, sote-henkilöstölle, maahanmuuttajille, eläkeläisjärjestöjen jäsenille ja lukuisille muille liikenteen turvallisuudesta kiinnostuneille ryhmille.

Monipuolisen tapahtuma-, yhteistyö- ja koulutustarjonnan lisäksi Liikenneturva tuottaa monipuolista aineistoa koulutus- ja tiedotustarpeisiin. Tarjoamme mm. oppaita, esitteitä, julisteita sekä opetusvideoita.

Lisätietoa Liikenneturvasta löytyy kotisivuiltamme osoitteesta www.liikenneturva.fi

 

Liikenneturvan-logo.jpg

Yhteystiedot

Nimi: Eini Karvonen

Osoite: Vuorikatu 5A, 50100 Mikkeli

Puhelin: 0207282395 tai 0405358898

Email: eini.karvonen@liikenneturva.fi

Nettisivut: https://www.liikenneturva.fi/fi

Facebook: https://www.facebook.com/LiikenneturvaEtelaSavo

Instagram: https://www.instagram.com/liikenneturvaetelasavo/

Twitter:

Toimintaluokat

Eläkeläiset ja ikäihmiset, Harrastukset ja vapaa-aika, Koulutus, Kylä- ja asukasyhdistykset, Lapset ja perheet, Matkailu, Monikulttuurisuus, Naisyhdistykset, Nuoret, Opinto- ja opiskelijayhdistykset, Päihteettömyys, Pelastustoiminta, Politiikka, yhteiskunta ja ihmisoikeudet, Sosiaaliala, Terveys- ja potilasyhdistykset, Vammaisyhdistykset, Vapaaehtoistyön organisointi, Verkostoyhdistykset, Vertaistukiryhmät, yhteiskunta ja ihmisoikeudet

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

Kaiken ikäiset

Kunta

Enonkoski, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mäntyharju, Mikkeli, Pertunmaa, Pieksämäki, Puumala, Rantasalmi, Savonlinna, Sulkava

Ota yhteyttä tai vinkkaa eteenpäin

Lähetä viesti yhdistykselle/yhteisölle

Viesti järjestäjälle

Pyydä yhteydenottoa tai jaa tietoa

Yhteydenottopyyntö

Keneen otetaan yhteyttä

Yhteydenoton pyytäjä (jos ei henkilö itse)

Lähetä sivun linkki sähköpostilla

Jos haluat ylläpitää tai lisätä tietoja