Kirjoittajayhdistys Ernesti ry

Yhdistyksen tarkoituksena on tukea kirjallista toimintaa ja edistää kirjallisuuden harrastamista Rantasalmella ja Etelä-Savossa. Yhdistys järjestää kulttuuri- ja keskustelutilaisuuksia sekä tapahtumia kirjallisuudesta sekä taiteesta laajemminkin. Yhdistyksen toimintaan kuuluu myös kirjoittajakoulutuksien järjestäminen sekä julkaisutoiminta. Yhdistys toimii alueellaan tiiviisti muiden yhdistysten ja alueellisesti muiden kirjoittajayhdistysten  ja järjestöjen kanssa. Ernesti täyttää tänä vuonna 40 vuotta ja se näkyy myös vuoden toiminnassa.

Parhaillaan on menossa Rantasalmella kirjoittajakoulutus Proosan jäljillä, jossa on yhteensä 5 viikonloppua eri opettajien vetäminä. Kesäksi rakennetaan Jumikkalan kertanon pihapiiriin jo kolmas runopuutarha, jonka teemana tänä vuonna on Omasta päästä. Esille tulee ernestiläisten omaa tuotantoa. Syksyllä toteutetaan edesmenneen alueen kirjallisen ja teatterivaikuttaja Menna Mannerkorven muistoksi näyttely, tapahtuma ja julkaisu. Ernesti organisoi tänä vuonna myös Taiteiden iltaa elokuussa ja loppusyksystä toteutetaan luentosarja, jossa rantasalmelaiset kirjailijat kertovat omasta tuotannostaan.

yhes-pelkka-logo-vaaleanpunainen-transparent

Yhteystiedot

Nimi: Hilkka Lappalainen, puheenjohtaja

Osoite: Vesitorninkatu 7 C 19, 50130 Mikkeli

Puhelin: 0505671947

Email: kirjoittajayhdistysernesti@gmail.com

Nettisivut: https://www.kirjoittajayhdistysernesti.net/

Facebook: https://www.facebook.com/kirjoittajayhdistysernesti

Instagram:

Twitter:

Toimintaluokat

Harrastukset ja vapaa-aika, Kulttuuri, Mielenterveys, Taide

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

Kaiken ikäiset

Kunta

Enonkoski, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mäntyharju, Mikkeli, Pertunmaa, Pieksämäki, Puumala, Rantasalmi, Savonlinna, Sulkava

Ota yhteyttä tai vinkkaa eteenpäin

Lähetä viesti yhdistykselle/yhteisölle

Viesti järjestäjälle

Pyydä yhteydenottoa tai jaa tietoa

Yhteydenottopyyntö

Keneen otetaan yhteyttä

Yhteydenoton pyytäjä (jos ei henkilö itse)

Lähetä sivun linkki sähköpostilla

Jos haluat ylläpitää tai lisätä tietoja