Luola Events

Tervetuloa maailmankuulun luolastoon Punkaharjulle! Entisen taidekeskuksen tilat heräsivät eloon kesällä 2018 Luola Eventsin toimesta, joka tuo luolastoon ympäri vuoden korkeatasoisia musiikki- ja elämystapahtumia. Luolaston 1000 hengen Kalliosali ja 200 hengen ravintolasalit tarjoavat poikkeukselliset puitteet niin konsertteihin, ruokailuihin, kokouksiin ja yksityistilaisuuksiin.

ShowDinner-1024x683

Lisätietoja tiloista

RAVINTOLASALIT
Joulukuussa 2018 luolaan avatut ravintolasalit jopa 180 hengen tilaisuuksiin: Ravintolasaliin mahtuu tilajärjestelyistä riippuen yli 100 henkilöä ja viereiseen vesiputoussaliin n. 80 henkilöä.
Tilat ovat henkilömäärästä riippuen vuokrattavissa yhdessä tai erikseen minimissään 30 hengen tilaisuuksiin. Tilavuokra juhlatilaisuuksissa 300-500€ (sis. alv 24%) vahvistetusta henkilömäärästä riippuen.
KALLIOSALI
Kalliosali-konserttisalin permanto jopa 230 hengen ruokailuihin. Erittäin näyttävä illallismiljöö tanssitiloineen ja esiintymislavoineen. Permanto koostuu kolmesta kaiteilla erotetusta tasosta.
Kalliosali on vuokrattavissa tapauskohtaisesti tapahtumapäivien ulkopuolisille ajoille minimissään 70 hengen tilaisuuksiin. Tilavuokra juhlatilaisuuksissa 1200-1500€ (sis. alv 24%) vahvistetusta henkilömäärästä riippuen.
Kokoukset ja seminaarit
Jylhä Kalliosali suuriin seminaareihin ja käytännöllinen ravintolasali elämyksellisiin kokouksiin. Luolasto tarjoaa taatusti eksklusiiviset puitteet erilaisiin yritystilaisuuksiin, jopa 1000 hengelle.
KALLIOSALI: Alatason permanto jopa 200 hengen kokouksiin. Tilassa on valokuidun myötä nopea internet-yhteys sekä järjestäjille WIFI, joka mahdollistaa nykyaikaisen kokoustekniikan käytön. Teatterimuotoisessa tilaisuudessa permannon yleisökapasiteetti on n. 500 henkilöä ja tarpeen tullen myös ylätason parvikatsomot voidaan ottaa käyttöön, jolloin kapasiteetti nousee 1000 henkeen.
RAVINTOLASALI: Käytännöllinen ja esteetön ravintolasali 30-90 hengen kokouksiin. Joulukuussa 2018 avattuun ravintolasaliin onnistuu erilaiset kokoukset ja esittelytilaisuudet, tilaisuuden tarpeesta riippuen myös viereiset salit (Arabiasali ja Vesiputoussali) voidaan ottaa käyttöön, joka mahdollistaa esimerkiksi ryhmätyöskentelyn hienoissa puitteissa.

Paikan perustiedot

Osoite

Tuunaansaarentie 3, 58450 Punkaharju

Tilan käyttöaika

Ympärivuotinen

Paikan ylläpitäjän tiedot

Ylläpitävä taho:

Yhteyshenkilön nimi: Markus Kaskinen

Yhteyshenkilön sähköposti:
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358447475222

Luola Events - Sijainti kartalla

Lisätietoja tiloista

Sallittu kokonaisyleisömäärä:
Istumapaikkojen lukumäärä:
Pöytien lukumäärä:
Tuolien lukumäärä
:

Esteetön tila: Kyllä

Sähköt: Kyllä
Lämmitys: Kyllä

WC: Sisä-WC
Peseytymis- ja suihkutilat: Ei
Sauna:

Astiasto: Ei

AV-laitteet: Kyllä
Musiikkilaitteet: Kyllä

Muita mahdollisia tietoja:

Yhteystiedot:
Markus Kaskinen
markus@harjunportti.f
044 747 5222
Jussi Silvennoinen
jussi.silvennoinen@keiku.fi
050 544 7695

Lisäpalvelut

Ostettavat lisäpalvelut:

Pysäköinti ja ulkotilat

Pysäköintipaikkojen lukumäärä:

Lähellä olevia mielenkiintoisia kohteita:

Ulkotoimintatilat:

Ota yhteyttä tai vinkkaa eteenpäin

Lähetä viesti

Viesti järjestäjälle

Soita, pyydä yhteydenottoa tai jaa tietoa

Yhteydenottopyyntö

Keneen otetaan yhteyttä

Yhteydenoton pyytäjä (jos ei henkilö itse)

Lähetä sivun linkki sähköpostilla

Jos haluat ylläpitää tai lisätä tietoja