Tuohisaaren Kyläyhdistys ry

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia Tuohisaaren alueen yhdistysten, yhteisöjen ja asukkaiden yhteistyöelimenä pyrkimyksissä parantaa edellä mainitulla alueella vakituisesti tai vapaa-aikanaan asuvien ihmisten hyvinvointia.
Yhdistyksen tarkoituksena on kannustaa edellä mainitun alueen asukkaita yhteistoimintaan oman yhteisönsä kehittämiseksi sekä kehittää yhteistyötä yhdistyksen toiminta-alueen päättäjien ja viranhaltijoiden kanssa kylien kehittämisessä ja kylien asukkaiden hyvinvoinnin parantamisessa. Tarkoituksena on säilyttää toiminta-alue elinvoimaisena sekä lisätä koko seudun kehittämiseen liittyvää osaamista ja lisätä kokemusten vaihtoa toiminta-aluetta ympäröivien vastaavien yhdistysten välillä Suomen kattavaa ja kansainvälistä yhteistoimintaa unohtamatta. Tarkoituksena on verkostoitua muiden vastaavien tahojen ja maaseudun kehittämisorganisaatioiden kanssa sekä toimia yhteistyössä saarella toimivien muiden yhdistyksien ja yrittäjien kanssa.

yhes-pelkka-logo-vaaleanpunainen-transparent

Yhteystiedot

Nimi: Tuohisaaren kyläyhdistys ry

Osoite: Rapakiventie 26, 58620 LOHILAHTI

Puhelin:

Email: tuohisaari@live.fi

Nettisivut: http://tuohisaari.suntuubi.com/

Facebook: https://www.facebook.com/TuohisaarenKylayhdistysRy/

Instagram:

Twitter:

Toimintaluokat

Kylä- ja asukasyhdistykset

Kohderyhmä

Ikäryhmä

Leikki-ikäiset (3-6 v), Lapset (7-12 vuotta), Nuoret (13-17 vuotta), Nuoret aikuiset (18-29 v), Aikuiset (30-62 v), Ikäihmiset (63-79 v), Vanhukset (80+ v), Kaiken ikäiset

Kunta

Savonlinna

Ota yhteyttä tai vinkkaa eteenpäin

Lähetä viesti yhdistykselle/yhteisölle

Viesti järjestäjälle

Pyydä yhteydenottoa tai jaa tietoa

Yhteydenottopyyntö

Keneen otetaan yhteyttä

Yhteydenoton pyytäjä (jos ei henkilö itse)

Lähetä sivun linkki sähköpostilla

Jos haluat ylläpitää tai lisätä tietoja