Savonlinnan kesäyliopistoyhdistys ry

Kesäyliopiston koulutus on avointa kaikille opiskelusta kiinnostuneille – ikään tai pohjakoulutukseen katsomatta. Kesäyliopisto toimii nimestään huolimatta ympäri vuoden. Kesäyliopistossa voi opiskella työn tai muun opiskelun ohessa.

Savonlinnan kesäyliopiston tehtävänä on edistää ja kehittää koulutusta, kulttuurielämää ja elinikäistä oppimista Itä-Savossa. Kesäyliopisto osallistuu Savonlinnan seudun kulttuuri- ja matkailuyhteistyöhön. Kesän koulutustapahtumat ja seminaarit houkuttelevat osallistujia runsaasti myös muualta Suomesta ja ulkomailta.

Kesäyliopisto tarjoaa avointa yliopisto-opetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielten opetusta, taiteen ja kulttuurialojen koulutusta, lasten yliopistotoimintaa ja kaikille avoimia luentoja.

Print

Yhteystiedot

Nimi: Erja Tynkkynen

Osoite: Puistokatu 5

Puhelin: +358447730998

Email: kesayliopisto@savonlinna.net

Nettisivut: https://www.savonlinnankesayliopisto.fi/

Facebook: https://www.facebook.com/Savonlinnan-kesA4yliopisto-152837148154224

Instagram:

Twitter:

Toimintaluokat

Eläkeläiset ja ikäihmiset, Elinkeino ja työllisyys, Harrastukset ja vapaa-aika, Kulttuuri, Kylä- ja asukasyhdistykset, Lapset ja perheet, Luonto, ympäristö ja eläimet, Mielenterveys, Monikulttuurisuus, Naisyhdistykset, Nuoret, Opinto- ja opiskelijayhdistykset, Politiikka, yhteiskunta ja ihmisoikeudet, Sosiaaliala, Terveys- ja potilasyhdistykset, Vammaisyhdistykset

Kohderyhmä

Ikäryhmä

Leikki-ikäiset (3-6 v), Lapset (7-12 vuotta), Nuoret (13-17 vuotta), Nuoret aikuiset (18-29 v), Aikuiset (30-62 v), Ikäihmiset (63-79 v), Vanhukset (80+ v), Kaiken ikäiset

Kunta

Enonkoski, Rantasalmi, Savonlinna, Sulkava

Ota yhteyttä tai vinkkaa eteenpäin

Lähetä viesti yhdistykselle/yhteisölle

Viesti järjestäjälle

Pyydä yhteydenottoa tai jaa tietoa

Yhteydenottopyyntö

Keneen otetaan yhteyttä

Yhteydenoton pyytäjä (jos ei henkilö itse)

Lähetä sivun linkki sähköpostilla

Jos haluat ylläpitää tai lisätä tietoja