PAISTE ry (Pieksämäen alueen sosiaali- ja terveysalan järjestöjen tuki ry)

PAISTE ry perustettu Pieksämäellä toimivien järjestöjen yhteistyötä varten. Vaikuttamistoimintaa tehdään edustamalla jäsenyhdistyksiä paikallisissa ja maakunnallisissa hankkeissa ja yhteistyöverkostoissa, antamalla lausuntoja ja ottamalla kantaa yhteisiin asioihin. Yhdistys myös järjestää itse virkistystoimintaa – retkiä, myyjäisiä, tapahtumia – ja tekee yhteistyötä muiden paikallisten toimijoiden kanssa.

PAISTE ry:n jäsenyhdistyksiä on 8: Pieksämäen Omaishoitajat ry, Pieksämäen Seudun Hengitysyhdistys ry, Pieksämäen Seudun Reumayhdistys ry, Pieksämäen Muistiyhdistys ry, Etelä-Savon Allergia, Iho ja Astma ry, Pieksämäen Invalidit ry, Pieksämäen Pelastakaa Lapset ry, ViaDia Pieksämäki ry ja isäksi kannajajäsenyhdistys: Saimaan Syöpäyhdistys ry. PAISTE ry:n hallituksessa on edustaja lähes kaikista jäsenyhdistyksistä. Tavoitteena on yhdistää voimavaroja, parantaa tiedonkulkua yhdistysten välillä ja vähentää toimintojen päällekkäisyyttä. 

Yhdessä olemme vahvempia!

 

Paikallinen yhteistyö ja vaikuttaminen

PAISTE ry:llä on edustus

  • Pieksämäen kaupungin vanhusneuvostossa
  • Pieksämäen kaupungin vammaisneuvostossa
  • Ns. kattojärjestöjen yhteistyöryhmässä, jota vetää kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Päivi Majoinen

Maakunnallinen ja alueellinen yhteistyö ja vaikuttaminen

PAISTE ry:llä on edustus

  • Etelä-Savon järjestöneuvottelukunnassa
  • Järjestöt 2.0 Etelä-Savo  -hankkeessa,  jonka tavoitteet ovat liittyneet maakunnallisen yhteistyön edellytysten vahvistamiseen. Hankkeen tuotoksena valmistui yhdistysten luoma strategia maakunnan ihmisten hyvinvoinnin ja osallisuuden tueksi.  
  • Maakunnallisessa SYTY-ryhmässä, jossa pyritään vahvistamaan sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhteistyötä maakunnallisesti. Ryhmään kuuluvat Estery ry (Mikkeli), Kolomoset ry (Savonlinna), Neuvokas Toimintakeskus (Pieksämäki) ja Etelä-Savon sosiaali- ja terveysturva ry.
  • Etelä-Savon sosiaali- ja terveysturva ry:ssä.
yhes-pelkka-logo-vaaleanpunainen-transparent

Yhteystiedot

Nimi: Puheenjohtaja Jarna Räsänen

Osoite:

Puhelin:

Email: paistery@gmail.com

Nettisivut: http://paistery.fi/

Facebook: https://www.facebook.com/paistery

Instagram:

Twitter:

Toimintaluokat

Edunvalvonta, Eläkeläiset ja ikäihmiset, Jokin muu, Lapset ja perheet, Nuoret, Terveys- ja potilasyhdistykset, Vammaisyhdistykset, Verkostoyhdistykset

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, asiakkaat, eläkeläiset, järjestötoimijat, jäsenet, kaikille, kuntalaiset, läheiset ja omaiset, lapset ja nuoret, miehet, naiset, opiskelijat, pariskunnat, perheet, pitkäaikaissairaat, potilaat, työssäkäyvät, työttömät, vammaiset ja invalidit, vapaaehtoiset, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

Kaiken ikäiset

Kunta

Pieksämäki

Ota yhteyttä tai vinkkaa eteenpäin

Lähetä viesti yhdistykselle/yhteisölle

Viesti järjestäjälle

Pyydä yhteydenottoa tai jaa tietoa

Yhteydenottopyyntö

Keneen otetaan yhteyttä

Yhteydenoton pyytäjä (jos ei henkilö itse)

Lähetä sivun linkki sähköpostilla

Toimijan muut tiedot YhES-palvelussa

Toimintaa

Avantouinti

Sauna ja avantouinti naisille tiistaisin klo 17-18.30

Lue lisää

Jos haluat ylläpitää tai lisätä tietoja