Mikkelin seudun harrastajateatterin tukiyhdistys HATTU ry

Hattu ry, Mikkelin seudun harrastajateatterin tukiyhdistys, on perustettu 2015. Hattu ry toimii harrastajateatterilaisten ja muidenkin esittäviä taiteita harrastavien yhteisenä äänenä Mikkelissä.

Yhdistyksen tavoitteena on lisätä esittävien taiteiden harrastajien välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä. Verkostojen luominen kulttuuritoimijoiden ja -ammattilaisten sekä liikeyritysten kanssa on myös tärkeä osa toimintaa.

Hattu on solminut Mikkelin sivistystoimen ja kansalaisopiston kanssa kumppanuussopimuksen, jonka tarkoituksena on yhdessä ylläpitää ja kehittää Sotkua esittävien taiteiden harrastajien toimintatiloiksi ja monipuoliseksi kulttuuritaloksi.

Yhteistyössä Mikkelin Teatterin kanssa on järjestetty myös Keskiviikko-klubia syksystä 2018 alkaen. Klubi-iltojen ohjelmisto koostui monipuolisesti mikkeliläisten harrastajien ryhmistä musiikin ja näytelmien merkeissä eri teemoilla.

Ryhmillä on vuosien aikana ollut paljon esityksiä Sotkulla, Paukkulassa sekä Mikkelin Teatterilla. Osa ryhmistä on ollut mukana mm. Satua Improssa sekä Näyttämöpäivien etkoilla sekä Työväen näyttämöpäivillä. Poika- ja tyttöteatterit ovat osallistuneet Teatrikseen Jyväskylässä sekä Vimmaan Mikkelin teatterilla.

Hattu on ollut toteuttamassa mm. Mikkelin kaupungin hallinnoiman ja Itä-Suomen aluehallintoviraston koordinoiman ”Hyvinvoinnin virtaa” –kattohankkeen rahoittamat verkostoitumishankkeet ”Hattutemppu” – ja ”Happy Hour”. Hattutempun aikana järjestettiin teatterin tekemisen eri osa-alueista harrastajille ja yleisölle avoimia työpajoja. Happy Hour-hankkeessa, vietiin teatteriomaista toimintaa ja ilmaisua kahden kortteliravintolan kanta-asiakkaiden keskuuteen.

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä sekä yksityishenkilöt että harrastajayhteisöt.

Hattu-RY-logo-2016-ISO-2.jpg

Yhteystiedot

Nimi: Puheenjohtaja

Osoite: Jääkärinkatu 9, 50100 MIKKELI

Puhelin: 0452264400

Email: hattu.ry2015@gmail.com

Nettisivut:

Facebook: https://www.facebook.com/hattury

Instagram:

Twitter:

Toimintaluokat

Harrastukset ja vapaa-aika, Kulttuuri, Taide

Kohderyhmä

jäsenet, kaikille

Ikäryhmä

Kaiken ikäiset

Kunta

Mikkeli

Ota yhteyttä tai vinkkaa eteenpäin

Lähetä viesti yhdistykselle/yhteisölle

Viesti järjestäjälle

Pyydä yhteydenottoa tai jaa tietoa

Yhteydenottopyyntö

Keneen otetaan yhteyttä

Yhteydenoton pyytäjä (jos ei henkilö itse)

Lähetä sivun linkki sähköpostilla

Jos haluat ylläpitää tai lisätä tietoja