Mäntyharjun ja Pertunmaan Kehitysvammaisten Tuki ry

Mäntyharjun ja Pertunmaan Kehitysvammaisten Tuki ry on kehitysvammaisten, vanhempien, läheisten ja ystävien yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on kehitysvammatyön tukeminen, kehittäminen, tiedon jakaminen ja virkistävän toiminnan järjestäminen.

Mäntyharjun ja Pertunmaan Kehitysvammaisten Tuki ry kuuluu Etelä-Savon tukipiiriin ja valtakunnalliseen Tukiliittoon.  Jäsenmaksumme on 20€/vuosi ja voit valita jäsenlehtenä joko Leijan (selkokielinen) tai Tukiviestin (enemmän tarkoitettu läheisille). Jäsenenä voit hyödyntää Tukiliiton koulutus- ja tapahtumatarjontaa sekä mm. lainopillista neuvontaa. Tutustu liittoon osoitteessa www.tukiliitto.fi.

Kv-ystäväpiirit kokoontuvat kevät- ja syyskaudella, joka toinen viikko iltaisin Mäntyharjun seurakuntatalon nuorisotilassa. Illan ohjelma on ollut selkeä; ensin juodaan vapaaehtoisten emäntien keittämät kahvit leivonnaisineen ja sitten on vaihtelevaa ohjelmaa, usein vieraiden toteuttamana. Monesti ohjelmaa järjestävät seurakunnan isoiskoulutettavat. Valtakunnallista kehitysvammaisten viikkoa vietämme vuosittain joulukuun ensimmäisellä viikolla. Lisäksi yhdistys järjestää teatteri-, konsertti ym. retkiä jäsenten toiveiden mukaan.

yhes-pelkka-logo-vaaleanpunainen-transparent

Yhteystiedot

Nimi: Leena Pekkanen, puheenjohtaja

Osoite: C/O Leena Pekkanen, Patajärventie 36, 52740 Tuustaipale

Puhelin: 0400899008

Email: leena.pekkanen227@gmail.com

Nettisivut:

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Toimintaluokat

Vammaisyhdistykset

Kohderyhmä

kehitysvammaiset, läheiset ja omaiset, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

Kaiken ikäiset

Kunta

Mäntyharju, Pertunmaa

Ota yhteyttä tai vinkkaa eteenpäin

Lähetä viesti yhdistykselle/yhteisölle

Viesti järjestäjälle

Pyydä yhteydenottoa tai jaa tietoa

Yhteydenottopyyntö

Keneen otetaan yhteyttä

Yhteydenoton pyytäjä (jos ei henkilö itse)

Lähetä sivun linkki sähköpostilla

Jos haluat ylläpitää tai lisätä tietoja