Linnalan Setlementti ry

Linnalan Setlementti ry on perustettu vuonna 1938, ja päätoimisia työntekijöitä on n. 20. Yhdistyksen tarkoituksena on yhdenvertaisuuden, moniarvoisuuden, yhteisöllisyyden ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden arvopohjan mukainen toiminta. Toiminta on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta. Linnalan toimintaidea nousee setlementtiperiaatteesta: rakentaa siltoja ihmiseltä ihmiselle. Toiminnassa painotetaan erilaisten ihmisten kohtaamista. Linnalassa tuttu sanonta ”vierivä kivi ei sammaloidu” kuvaa osuvasti sen toiminnan luonnetta, uusiutumista ja ajan hengessä pysymistä. Toiminnallaan se pyrkii myös ehkäisemään yhteiskunnallista syrjäytymistä. Tapahtumajärjestäjänä Linnala on aktiivinen toimija, tapahtumia on runsaat 60 / vuosi.

Linnalan laajin toimintamuoto on kansalaisopisto eli Linnalan opisto, joka antaa perinteisellä ja toisaalta joka vuosi uusiutuvalla kurssitarjonnallaan monenlaisia mahdollisuuksia eritasoiseen opiskeluun ja harrastamiseen. Linnalan kuvataidekoulu antaa taiteen perusopetusta kuvataiteessa ja käsityössä. Lisäksi opistossa on mahdollisuus opiskella taiteen perusopetusta musiikissa.

Linnala tuottaa lisäksi sosiaalipalveluita. Linnalan leikkikoulu on päivähoitoa tarjoava pieni ja kodikas päivähoitopaikka, jossa saa kielikylvyn englannin kieleen. Linnalan seniorityö tarjoaa monipuolista päivätoimintaa, retkiä ja tapahtumia. Linnalan omaishoidontuki (STEA) tarjoaa palveluita ja tukea omaishoitajille, ja vapaaehtoistyö ylläpitää ystäväntupia, vapaaehtoisryhmiä ja järjestää vertaistoimintaa. Kansainvälisen kohtaamispaikan monikulttuurityö (STEA) tukee ja neuvoo maahanmuuttajia.

 

yhes-pelkka-logo-vaaleanpunainen-transparent

Yhteystiedot

Nimi: Linnalan toimisto

Osoite: Sotilaspojankatu 7, 57100 Savonlinna

Puhelin: 015 51180

Email: asiakaspalvelu@linnala.fi

Nettisivut: https://www.linnala.fi/

Facebook: https://www.facebook.com/linnalansetlementti/

Instagram:

Twitter:

Toimintaluokat

Kohderyhmä

Ikäryhmä

Kaiken ikäiset

Kunta

Enonkoski, Savonlinna

Ota yhteyttä tai vinkkaa eteenpäin

Lähetä viesti yhdistykselle/yhteisölle

Viesti järjestäjälle

Pyydä yhteydenottoa tai jaa tietoa

Yhteydenottopyyntö

Keneen otetaan yhteyttä

Yhteydenoton pyytäjä (jos ei henkilö itse)

Lähetä sivun linkki sähköpostilla

Toimijan muut tiedot YhES-palvelussa

Tilat

Linnalan toimitila

Linnala sijaitsee aivan Savonlinnan keskustassa. Linnalasta voi vuokrata tiloja, vaihtoehtoina…

Lue lisää

Jos haluat ylläpitää tai lisätä tietoja