Kerimaan saunatilat

Sylkynjärven rannalla, Kerimaan saunarannassa, on perinteisen savusaunan lisäksi kaksi eri kokoista vuokrasaunaa sekä halutessanne palju ja ulkoporeallas. Nauti löylyn hellästä hyväilystä, pulahda virkistävälle uinnille järveen tai rentoudu poreissa.  Istu ja ihaile auringonlaskua saunan terassilla. Mikään ei voita saunaelämystä järven rannalla! Saunat soveltuvat mainiosti myös pienten juhlien pitopaikaksi, kokouksiin ja kaikenlaisiin illanistujaisiin. Saunan yhteyteen voi tilata tarjoilut Kerimaasta, tutustu menuihin tästä. Juomat ja ruuat voi toki tuoda halutessaan myös itse.

Sylkynjärvi-pehmolaiturilla

Lisätietoja tiloista

ISO SAUNA
Iso rantasauna on sopiva 15-20 hengen ryhmille. Iso rantasauna pitää sisällään ison takkatuvan,jossa yhdistyvät kätevästi keittiö sekä viihtyisä ruokailutila. Takkatuvassa on myös televisio, karaokelaitteet sekä stereot, jotka ovat vapaasti käytettävissä. Laita takkaan tulet janauti tunnelmasta, ruokailkaa yhdessä ja pistäkää vaikka tanssiksi!
Isolla rantasaunalla on kaksi erillistä saunaa pukuhuoneineen. Saunat sijaitsevat takkatuvan molemmin puolin, joten miehet ja naiset pääsevät halutessaan kätevästi löylyttelemään yhtäaikaa omiin saunoihinsa. Pukuhuoneista löydätte valmiiksi pefletit, jotka sisältyvät saunan vuokraan. Pyyhkeet voitte joko tuoda omat tai vuokrata ne Kerimaasta.
Saunarakennuksen terassilta löytyy erikseen vuokrattava poreallas. Lämpimät poreet hivelevät vain napin painalluksella ja tunnelmankin saa säädettyä eri värivalojen avulla. Mikäpä olisi mukavampaa kuin jäähytellä saunan isolla terassilla ja vaikka grillata samalla. Suomalainen järvimaisema kruunaa kokonaisuuden.
PIENI SAUNA
Pieni rantasauna on sopiva 10-12 hengen ryhmille. Pienen rantasaunan takkatupa on hauskan retrohenkisesti sisustettu. Tuvassa on sohva, vanhan ajan pirttipöytä,
Saunarakennuksen löylyhuone on tilava, lauteille mahtuu isompikin porukka kerrallaan löylyjen lämmöstä nauttimaan. Saunan pukutilasta löytyvät hintaan kuuluvat pefletit, pesuhuoneessa on myös pesunestettä talon puolesta. Pyyhkeet voitte halutessanne tuoda joko omat tai vuokrata ne Kerimaasta. Vilvoittelemaan pääsee kätevästi saunan omalle terassille, mistä aukeaa kaunis suomalainen järvimaisema ihailtavaksi. Pieni sauna on oivallinen moneen eri tarkoitukseen, se sopii yhtälailla niin perheille, kaveriporukoille kuin yrityksillekin.
Pienen saunan terassin yhteydestä löytyy vuokrapalju. Huomioittehan paljua varatessanne, että sen lämmittämiseen kuluu n. 4 tuntia. Mutta on se sen arvoistakin! Jos lämpimän paljun lisäksi kaipaat jotain virkistystä, on pienestä saunasta helppo mennä myös Sylkynjärveen pulahtamaan. Talvella säiden salliessa teemme myös avannon hurjempien asiakkaiden iloksi. Tule ja ihastu!
SAVUSAUNA
Savusaunaan löylyihin mahtuu yhtäaikaa n. 6 henkilöä. Saunarannasta voi myös vuokrata aidon ja alkuperäisen suomalaisen savusaunan. Savusaunan pehmeät löylyt ovat tunnetusti parhaat, niille voimme antaa
tyytyväisyystakuun. Huomioithan kuitenkin savusaunaa varatessa, että sen huolellinen lämmittäminen vaatii paljon aikaa. Parhaan mahdollisen lopputuloksen saa n. 6 tunnin lämmittämisellä. Mutta se odotus todellakin
palkitaan! Lämmityksestä huolehtii aina Kerimaan oma henkilökunta. Savusaunan hintaan kuuluvat pefletit ja pesuaineet. Pyyhkeet voitte halutessanne tuoda omat tai vuokrata ne Kerimaasta.
Savusaunan pukuhuoneena ja pesutilana toimivat vieressä olevan pienen rantasaunan tilat. Lämmitämme halutessanne myös pienen saunan ja sen terassilla olevan paljun lisäkorvausta vastaan. Puulämmitteinen palju on oikein mukava lisä saunaelämykselle.
Savusauna sijaitsee Kerimaan saunarannassa Sylkynjärvellä. Saunasta onkin näppärä pääsy järveen kastautumaan ja rannalla on hyvä vilvoitella pehmeiden ja täyteläisten löylyjen jälkeen.

Paikan perustiedot

Osoite

Kerimaantie 65 58200 KERIMÄKI

Tilan käyttöaika

Ympärivuotinen

Paikan ylläpitäjän tiedot

Ylläpitävä taho:

Yhteyshenkilön nimi:

Yhteyshenkilön sähköposti:
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358155550200

Kerimaan saunatilat - Sijainti kartalla

Lisätietoja tiloista

Sallittu kokonaisyleisömäärä: 20
Istumapaikkojen lukumäärä:
Pöytien lukumäärä:
Tuolien lukumäärä
:

Esteetön tila: Ei

Sähköt: Ei
Lämmitys: Ei

WC:
Peseytymis- ja suihkutilat: Kyllä
Sauna: Ulkosauna

Astiasto: Ei

ISO RANTASAUNA: Keittiössä on varusteluna tilavajääkaappi, uuni ja hella, lisäksi tilasta löytyvät kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikro.
PIENI RANTASAUNA: Rantasaunaan kuuluu jääkaappi sekä pieni, mutta toimiva keittiönurkkaus. Keittiöön toimitamme mielellämme tarvittaessa keittolevyn käyttöönne. Saunatuvan toimivassa takassa on oivallinen mahdollisuus paistaa vaikka maistuvat nuotiomakkarat ulkoilun päätteeksi, lisäksi herkullisia ruokia saa tilattua ravintolastamme.

AV-laitteet: Ei
Musiikkilaitteet: Kyllä

Muita mahdollisia tietoja:

Lisäpalvelut

Ostettavat lisäpalvelut:

Pysäköinti ja ulkotilat

Pysäköintipaikkojen lukumäärä:

Lähellä olevia mielenkiintoisia kohteita:

Ulkotoimintatilat:

Ota yhteyttä tai vinkkaa eteenpäin

Lähetä viesti

Viesti järjestäjälle

Soita, pyydä yhteydenottoa tai jaa tietoa

Yhteydenottopyyntö

Keneen otetaan yhteyttä

Yhteydenoton pyytäjä (jos ei henkilö itse)

Lähetä sivun linkki sähköpostilla

Jos haluat ylläpitää tai lisätä tietoja